Ebay brengt iOS app uit voor 3d-prints

Ebay heeft vandaag een app in de Apple App Store gelanceerd waarmee je 3D-prints kan bestellen. De app die gratis verkrijgbaar is heet Ebay Exact en biedt beperkte mogelijkheden voor het bestellen van 3d-prints.

De objecten die op aanvraag geprint kunnen worden, zullen door meerdere bedrijven worden aangeboden en staan per bedrijf gesorteerd in de app. Sculpteo zal in deze samenwerking waarschijnlijk een groot deel van de opdrachten uit Europa op zich nemen.

De Ebay app biedt op dit moment nog maar 18 producten waaronder wat telefoonhoesjes, sieraden, 3d portretten en figuurtjes. Er zijn ook mogelijkheden zoals het kiezen van een kleur, materiaal of het aanpassen van een bestaand ontwerp. De interface van de App heeft een refresh knop vergelijkbaar met twitter. Dit doet vermoeden dat er binnenkort, regelmatig nieuwe ontwerpen zullen worden toegevoegd.

20130712-202555.jpg

De App is gratis en het afrekenen van een bestelling gebeurt d.m.v. Paypal. Nadat de bestelling is geplaatst zal Ebay de print binnen 14 dagen thuis afleveren.

Download hier de Ebay Exact app voor iOS.