Bijenkorf verkoopt Cube 3d-printer

Met de start van de Drie Dwaze Dagen is de bijenkorf goed begonnen door de Cube 3d-printer aan het assortiment toe te voegen. Met een prijskaartje van 1050 euro is deze printer voor veel mensen een bereikbaar doel geworden. De Cube 3D is een leuke startersprinter die tot een maximaal formaat van 14 x 14 cm kan printen. Leuk voor kleine accessoires als telefoonhoesjes, servetringen, speelgoed en nog veel meer. Bij aankoop van een Cube 3d-printer krijg je 25 ontwerpen waarmee je direct van start kan gaan. Ook zijn er apps verkrijgbaar.

Op de website van de fabrikant (3D systems) staan honderden andere 3d-ontwerpen die je zelf kan uitprinten. Er is ook de mogelijkheid om je eigen ontwerpen op deze site te koop aan te bieden.

Link: http://www.debijenkorf.nl/3d-systems-cube-3d-printer-7301040080